Wat kunnen wij voor u doen?

De uitvaart regelen

Als u een overlijden bij ons meld, willen wij eerst kijken wat er direct moet gebeuren of wat nog even kan wachten. Om dit goed te kunnen beoordelen kunnen we vragen stellen als: 

  • Is het overlijden plotseling?
  • Is de huisarts al geweest?
  • Waar wilt u dat de overledenen wordt opgebaard tot de dag van de uitvaart. 

Wij zullen u ook informeren over de laatste verzorging. Mocht u dit als nabestaande willen, dan kunt u meehelpen bij de laatste verzorging, dit helemaal zelf doen of hierbij aanwezig zijn. 

Het opbaren van de overledene kan thuis, of in een rouwcentrum in Vlissingen, Middelburg of Veere. Hierna zullen wij een afspraak maken voor een regelgesprek.

 

 

 


Het regelgesprek

Om de uitvaart te regelen zouden wij graag het een en ander met u willen bespreken. We willen tijdens dit gesprek met u bespreken waar en wanneer de uitvaart plaatsvindt en hoe deze eruit zal zien. Uw wensen als nabestaanden zijn hierin voor ons het uitgangspunt, mits bekend is wat de overledene graag heeft gewild.

Tijdens het regelgesprek zal ook naar de rouwkaart en/of advertentie worden gekeken. Wellicht kunnen we dan ook een keuze maken uit het aanbod van uitvaartkisten. Als u graag zelf iets wilt regelen kunt u dit ook tijdens het gesprek aangeven. Mocht u dit willen kunt u hierbij van ons begeleiding krijgen. 

Wij willen tijdens het regelgesprek graag dat alles duidelijk is voor de nabestaanden, hierdoor wordt vaak rust ervaren.

Als uitvaartonderneming kunnen wij ook het doen van aangifte van overlijden verzorgen.

Natuurlijk informeren we tijdens dit gesprek ook naar een eventuele uitvaartverzekering.

Na dit gesprek zijn we natuurlijk voor u beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben staan we voor u klaar.


Het vervolggesprek

Tijdens het vervolggesprek nemen de we de uitvaart met u door. Als er vragen, onduidelijkheden of verdere wensen zijn, die nog niet telefonisch of in het eerste regelgesprek besproken zijn, kunnen wij wellicht u nog tijdens dit gesprek van dienst zijn. Dit gesprek vind over het algemeen de dag voor de uitvaart plaats.


De uitvaart

Op de dag van de uitvaart zullen wij de leiding van de uitvaart verzorgen. Dit natuurlijk zoals we besproken hebben in het regelgesprek en het vervolggesprek. Ook de zaken die wel van belang zijn, maar geen duidelijk plaats in nemen, zoals bijvoorbeeld parkeermogelijkheden of de te rijden route, zijn dan voor u geregeld.